Hoe vallen onze maten?

We beschrijven hier zo goed mogelijk hoe onze maten vallen per categorie. Ondervind je afwijkingen in je bestelling, laat het ons weten! We leren graag bij en zijn continu bezig onze artikelen te verbeteren.

 Bakkaboe, Flinq. en Just small: De maat geeft ongeveer de totale lengte van het kindje aan. Dus maat 74 zou moeten passen bij een kindje van 74 cm. lang. De pasvorm van onze artikelen is gemiddeld genomen modern, dus slim fit. De maten gaan per 6 omhoog, dus na 74 volgt maat 80 etc.

 Persival en D-zine: Bij tops hanteren we dubbele maten, dus bijvoorbeeld maat 128 op de site correspondeert met maat 128/134. De maten gaan hier per 12 omhoog, dus na 128 volgt maat 140/146. Ook hier gaat op dat de lengte van uw dochter ongeveer correspondeert met de maat. Bij onderstukken met een sluiting zoals jeans hebben we vaak tussenmaten en gaan de maten per 6 omhoog. Broeken worden tot en met maat 140 voorzien van verstelbaar elastiek in de band voor een breder pasbereik. Onderstukken met een elastische boord, zoals joggers en rokken, gaan per 12 omhoog en zijn ook voorzien van dubbele maten. Dus bijvoorbeeld maat 104 op de site is maat 104/110. De pasvorm van onze artikelen is gemiddeld genomen modern, dus slim fit.

 Ravagio en Unlocked: Bij tops hanteren we dubbele maten, dus bijvoorbeeld maat 128 op de site correspondeert met maat 128/134. De maten gaan hier per 12 omhoog, dus na 128 volgt maat 140/146. Ook hier gaat op dat de lengte van uw zoon ongeveer correspondeert met de maat. Bij onderstukken met een sluiting zoals jeans hebben we vaak tussenmaten en gaan de maten per 6 omhoog. Broeken worden tot en met maat 140 voorzien van verstelbaar elastiek in de band voor een breder pasbereik. Onderstukken met een elastische boord, zoals joggers, gaan per 12 omhoog en zijn ook voorzien van dubbele maten. Dus bijvoorbeeld maat 104 op de site is maat 104/110. De pasvorm van onze artikelen is gemiddeld genomen modern, dus slim fit.

 SoSoire: De pasvorm van SoSoire is royaal en valt groter dan gemiddeld. Jeans van SoSoire wordt aangegeven in inch maten. Maat 34 van SoSoire broeken correspondeert met een damesmaat 42. SoSoire bovenstukken worden aangegeven in maten S-XXXL. Maat S kan je gemiddeld vergelijken met damesmaat 38.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.