Levertijden

Bestellingen thuisbezorgd: 

Bestellingen die op werkdagen voor 14:00 uur afgerond worden, worden dezelfde werkdag aan PostNL aangeboden. Bij normale drukte bij PostNL worden deze bestellingen de volgende dag afgeleverd op het door jou aangegeven afleveradres. Wanneer je bestelling verstuurd is ontvang je hiervan een verzend bevestiging per email. Voeg Bertusmode toe aan je adresboek om te voorkomen dat onze emails in je spam map tercht komen. In je verzendbevestiging vind je een Track en Trace code zodat je je pakket kan volgen. Het kan enkele uren duren voor je pakket volgbaar is vanaf het verzend moment.

Bestellingen afhalen in winkel:

De levertijd bij afhalen in een van onze winkels is afhankelijk van de gereden bevoorrading route. De levertijd varieert van 1 tot 7 dagen (zie onderstaande voorbeelden)

Deze route is over het algemeen:

Dinsdag: Winschoten, Meppel, Steenwijk, Emmeloord, Urk

Woensdag: Beilen, Hoogeveen 2x, Klazienaveen, Emmen, Stadskanaal

Donderdag: Roden, Uithuizen, Delfzijl

Voorbeeld 1 (snelste scenario): Je bestelt op dinsdag voor 14:00 uur een artikel voor afhalen in onze winkel in Hoogeveen. In dit geval zal jouw bestelling de volgende dag in filiaal Hoogeveen afgeleverd worden. Levertijd 1 dag.

Voorbeeld 2 (traagste scenario): Je bestelt dinsdag avond een artikel voor afhalen in onze winkel in Steenwijk. In dit geval zal jouw bestelling de dinsdag erop afgeleverd worden in filiaal Steenwijk. Levertijd 7 dagen.

De betreffende winkel neemt contact met je op om te bevestigen dat je bestelling is aangekomen. Ook ontvang je hiervan een email. Heb je een vraag over bovenstaande? Mail gerust naar info@bertusmode.nl en we helpen je graag!

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.